Magiska möten Italien runt

Den här boken är en del av en resa och ett sökande. Där en resa slutar börjar en annan. I boken får du möta fem starka kvinnor, som var för sig har sin egen betydelse för själens upplevelse. Resan går från norra Italien ner till landets södra delar och tillbaka igen. Förhoppningsvis får du också en hel del smakupplevelser, eftersom recepten ger möjlighet att tillreda maten som är en del av mötena.

Jag lever med en ständig längtan. En ständig längtan till det land, där jag får möta sådant, som känns omöjligt någon annanstans. En önskan att få möta ljuset och solen. Det är begäret till stunderna kring matbordet, där människor möts och njuter av allt det goda. Till bordet dit alla är välkomna och där allt verkar vara möjligt.

Titel: Magiska möten Italien runt

Författare: Anne Levlin

Förlag: Boklund Publishing

Boktyp: Geografi och resor | Inbunden

ISBN: 978-952-7320-11-2

Sidoantal: 176 s

Utgivningsår: Höst 2020

Lager status: I lager

Anne Levlin (f. 1981) debuterar som författare. Hon har en konstnärlig bakgrund och är utbildad musikpedagog. Sedan 2009 har hon arbetat som lärare och dirigent inom olika musik- och vuxeninstitut. Hon är också magister i pedagogik och har arbetat som både musiklärare och klasslärare sedan 2009.
Anne bor med man och två barn i en gammal bondgård på området runt Stundars i Korsholm, Finland. Hon älskar att resa, främst i Italien och det övriga Europa, men har även besökt Asien, Afrika och Amerika. Anne är en anlitad kurshållare för italiensk och skandinavisk mat och matkultur. Anne driver också bloggen Re(s)alistiskt.