Hem   Böcker   Bokhandlar   Manus   Om förlaget   Kontakta oss

Janne och Johnny Ramstedts bok utkommer

Tisdagen den 8.11 utkommer Janne och Johnny Ramstedts bok "Stendahls syndrom" och det firar vi på Jakobstads Stadsbibliotek kl. 18.30. Boken prisbelönades i den österbottniska kriminalromantävlingen.

Om boken:

Var är Molly Mattsson?
Det är jultider i Jakobstad. Artonåriga Molly har försvunnit. Den pensionerade sjöbevakaren Håkan Stendahl, som har ett förhållande med Mollys mamma, söker efter henne genom den snöfattiga småstaden. Under sina efterforskningar träffar han en del ljusskygga individer och börjar nysta upp Mollys många hemligheter.
Snart inser Håkan Stendahl att Mollys öde kan vara långt värre än han anat.

Bröderna Ramstedts debutroman är en spännande berättelse om hur vardagen steg för steg förvandlas till en mardröm som kan sluta riktigt illa. Också för Stendahl själv.

Om författarna:

Janne och Johnny Ramstedt är födda i Jakobstad 1980. De bor sedan många år i Åbo där de arbetar som serietecknare. Stendahls syndrom prisbelönades i en kriminalromantävling arrangerad av Scriptum, Svensk-Österbottniska Samfundet, Vasabladet och Österbottens Tidning.

Välkommen på utgivningsfest!

Tisdagen den 8.11 kl. 18.30 på Jakobstads Stadsbibliotek, andra våningen. Förlagets ordförande Bo Kronqvist berättar om Scriptums verksamhet och författarna läser ur och berättar om sin bok.

Vi bjuder på dricka och litet tilltugg. Passa på att köpa boken och få den signerad!

ยป Se evenemanget på Facebook

Stendahls syndrom